bath_play / by Annabelle Guldner

This bathroom was a total remodel from the original layout. The client asked for a marble oasis with a large wet space that includes the shower and tub area. The wet space features large marble tiles on the ceiling with recessed lighting. The tiles were laid in a stacked pattern with a minimum grout lines to give a clean and contemporary look that focuses on contunuous lines to give a seamless space. The space feels open and flows well due to a large floor to ceiling glass panel separating the wet space from bathroom and it virtually disappears. We designed the vanity for maximum storage that ties in with the contemporary lines and color palette. The large and deep drawers that are fabricated around the plumbing offer linen space and a high volume of toiletries. There are no windows in this space so the white of the marble and the cool and light color palette helps to brighten and uplift the space. 
#interiordesign #architecture #creative#bathroom #bathroomdesign #modern#oasis #fresh #newliving #materiality #tile#marble #spaceplanning #design #remodel#renovation #customvanity #modern#contemporary #open #atmosphere#savannahgeorgia #home #new#customhome #customdesign #familylife#lessismore